Glumica Marion Kotijar rođena je u Parizu 30. septembra 1975. godine i karijeru je započela sredinom devedesetih u francuskim ostvarenjima. Glumila je Lili Bertino u filmu "Taksi" Lika Besona, a najpoznatija je po ulozi Edit Pjaf u filmu "Život u ružičastom", za koju je 2008. nagrađena Oskarom.

Marion je 2016. godine bila i glavna osumnjičena za raspad braka Anđeline Džoli i Breda Pita, kome je bila partnerka u filmu “Allied”. Ona je danas u srećnom braku s rediteljem Gijom Kaneom, a pre nego što je on ušao u njen život zadesile su je brojne lične tragedije koje bi malo ko podneo.

Prvi susret s smrću

Kada je imala 15 godina šarmantna Francuskinja se pojavila  spotu grupe “Les Wampas“, a samo godinu dana kasnije gitarista grupe Mark Pauli, sa kojim je bila jako bliska, izvršio je samoubistvo. Zašto se odlučio na ovaj korak nije bili poznato, ali niz tragedija  i krahova nastaviće da prati francusku glumicu. 

Prva ljubav Marion Kotijar završila se tragično

Prva velika ljubav buduće oskarovke bio je glumac Žilijen Rasam. Upoznali su se kada je Marion već bila prilično poznata i glumila je u akcionoj komediji "Taksi" Luka Besona. Žilijenu se nije svidela komična uloga njegove drage, jer je verovao da zaslužuju složene, dramske uloge. On sam je bio zvezda u usponu, predstavnik pariske boemije, sin uglednog reditelja Kloda Berija. Ljubav Marion i Žilijana bila je poput bajke, ali priča se završila bolno, tragično i neočekivano: njegovom smrću.

Nakon brojnih ljubavnih brodoloma sreću pronašla pokraj Gijoma Kanea

Posle ovog kraha, šarmartna Parižanka je nekoliko puta pokušala da izgradi mirnu luku, a to se dogodlilo 2003. godine kada je uplovila u vezu sa francuskim glumcem Gijomom Kaneom, s kojim se poznaje još od početka njihovih karijera. Kako je iza sebe imala teška iskustva, prepoznala je svoju priliku da bude srećna. Njihova ljubav odolela je svim iskušenjima, pa i glasinama je da je Marion imala aferu s Bredom Pitom. Par ima starijeg sina Marsela, rođenog 2011. godine, a 2017. su dobili ćerku.

Izvor: Lepa&Srećna