Slavu stečenu ulogom sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" nemačko-turska glumica Merjem Uzerli i danas maksimalno eksploatiše, piše Lepa & Srećna

Naime, nakon te uloge i psihičkog sloma koji je doživela, lepa Merjem nije ni blizu ponovila Huremin uspeh, a igrala je u serijalu "Kraljica noći" s Muratom Jildirimom i u nekoliko filmova.

„Kraljica noći“ završena je nakon 15 epizoda, a filmove je publika mlako primila što se gledanosti tiče. Uz to je Merjem sasvim promenila lični opis i od jedinstveno ljupke, prirodne devojke pretvorila se u lepu ženu kakvih ima na hiljade. Pa ipak, ona je u arapskom svetu i dalje neprikosnovena zvezda. Dokaz za to je i događaj od pre nekoliko dana.

Merjem, naime, u Egiptu snima film s kolegom Mohamedom Emamom. Lepa glumica je u tišini doputovala u Egipat, a onda je napravila grešku. Glumački par je, naime, zajedničku fotografiju postavio na Instagram, ali su se ubrzo gorko pokajali zbog toga, i oni, a i cela ekipa sa seta.

View this post on Instagram

A post shared by meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem) on

Naime, kad su shvatili da njihova ljubimica snima u blizini, Egipćani su pohrlili na mesto događanja i ozbiljno ugrozili ceo posao.

View this post on Instagram

A post shared by Meryem Uzerli (@meryemuzerliimeryem) on

Producent je zbog toga mora da višestruko pojača obezbeđenje kako bi nekako mogli da nastave sa radom. Morali su i da je premeste u drugi hotel čije se ime držalo u strogoj tajnosti.

A da obožavaoci ne bi ostali uskraćeni za bliži susret sa njom, organizovali su joj gostavanje na jednoj TV stanici u Kairu.

Evo jednog detalja... 

View this post on Instagram

A post shared by Meryem Uzerli (@meryemuzerliphotos) on

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna