Zdravlje Marinka Rokvića je narušeno. Naime, pevač je u novembru 2020. godine operisao cistu, a nakon hirurškog zahvata uspešno se oporavio. U međuvremenu je preležao koronu, ali je i nakon toga vodio računa o zdravlju, a izbegavao je i druženja. Iako se činilo da je težak period ostavio iza sebe i da je dobro, kako piše domaća štampa, Marinko se mesecima bori sa upornom bakterijom koja mu ne dozvoljava da normalno funkcioniše.

"Ja sam preležao koronu, dobro sam prošao, nisam imao teške simptome. Ko zna kada će ovaj virus proći, to niko ne zna, pa ni ja. Međutim, posle korone mi se pojavila neka bakterija, koja mi je napala organizam. Nikako da prođe, mesecima se borim s njom. Nadam se da sad ide malo nabolje",  rekao je Marinko za "Srpski telegraf" kome je i telefonski razgovor predstavljao napor.

"Mnogi su me zvali da idem da nastupam, ali sam morao sve da odbijem zbog zdravstvenih razloga. Supruga je tu uz mene, sinovi takođe. Nisam sad u stanju da pričam, jedva govorim, čujete. Ako možete da me pozovete dok prođe sve ovo, molim vas. Nešto sam stavio u usta i ne mogu dalje da pričam. Zato vas molim da ovaj intervju pomerimo za neko drugo vreme. Moramo sačekati da ovo prođe, pa kada se oporavim, da lepo pričamo, izvinite", rekao je pevač za "Republika.rs".

Izvor:Lepa&Srećna