Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IZLAZIM IZ ZGRADE KBC SA SNIMKOM GLAVE: Zbog Danijele Vranješ će se mnoge žene zamisliti

Danijela Vranješ je imala ozbiljan razlog da zatraži snimanje glave...

 danijela vranjes Izvor: Instagram / vranjesd

Danijela Vranješ često deli sa svojim obožavaocima detalje iz privatnog života, a sada je odlučila i da im poveri svoje brige u vezi sa zdravljem.

Možda će vas zanimati

Naime, glumica ima u porodici istoriju neuroloških oboljenja, jer joj je, kako je napisala na Instagramu, baka umrla od moždanog udara. Kako i sama često pati od glavobolja, odlučila je da obavi kompletan neurološki pregled.

"Išla sam juče na generalku kod neurologa, baka je umrla od moždanog, a ja stalno neke glavobolje...

I zahvaljujući predivnom osoblju KCB, obavih sve u najkraćem roku. I što sve ovo pišem... Pa zato što je momenat kada izlazim iz zgrade sa snimkom glave i potvrdom da sam ZDRAVA neprocenjiv!", napisala je Danijela.

Možda će vas zanimati

Njeno iskustvo je podsetnik za sve žene da obave što pre redovne sistematske preglede. Bez obzira na epidemiju korona virusa, kao i na eventualna čekanja koja se ne mogu izbeći, potrudite se da proverite svoju krvnu sliku, pritisak, zdravlje srca i pluća, a u slučaju porodične istorije nekih oboljenja, zatražite i  druge dijagnostičke preglede.

Glavobolja može biti simptom tumora na mozgu, mada tumora na mozgu uopšte ne izaziva glavobolju, jer mozak zapravo i ne može da oseća bol. Međutim, ako tumor poraste toliko da pritiska neke nerve ili krvne sudove, to može da dovede do glavobolje.

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije