Da je ljubav između Danijele Martinović i Petra Graša gotova, pokazuju i njihovi Instagram profili. Naime, na popularnoj društvenoj mreži jedno drugo već neko vreme ne prate iako nisu obrisali sve zajedničke fotografije - ostale su kao podsetnik na dve decenije zajedničkog života i emocija koje, kako se činilo, ništa nije moglo da uzdrma. 

Petar nije dugo samovao nakon raskida. Prvo se govorilo da je u emotivnoj vezi s enologom Sonjom Erčulj, ali potom se ispostavilo da mu je nova devojka Hana Huljić, ćerka njegovog kolege Tončija Huljića, koji se ovim povodom i oglasio.

"Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji privatnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki porodični prijatelj. Ako su oni sretni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja sretni. Nadam se da će Petar uskoro uzeti time out od ovakvog tempa nastupa, kako bismo priveli kraju snimanje pesme koja ga čeka. Iskreno, nadao sam se da ćemo nakon 18 godina privesti kraju i novi CD, ali sada bih i realizacijom pesme bio sretan. Inače, svi ljudi koji uđu u naše živote, u njima i ostaju, i na to ne utiče agregatno stanje njihovih odnosa", rekao je Tonči za "Večernji list".

Mnoge je zanimalo i šta Petrova bivša izabranica misli o njegovoj novoj vezi, a zanimljiv podatak  je da je na listi njenih prijatelja na Instagramu upravo Hana.

Izvor: Lepa&Srećna