Kontroverzna manekenka Emili Ratajkovski, porodila se u martu ove godine, a od objave da je u drugom stanju, pa do porođaja, konstantno je bila u centru pažnje.

Iako se činilo da neće tako lako uspeti da zadrži svetla reflektora na sebi, ona je to samo jednom opuštenom šetnjom ulicama Njujorka demantovala. Naime, Emili je za dan obukla kožne pantalone, obične bele patike i kratku rolku koje je otkrila njene savršeno izvajane trbušnjake.

Svi su komentarisali da manekenka izgleda nestvarno dobro čak i onda kada na sebi nema dekolte, kratku suknju i visoke potpetice.

Manekenka koja je u martu postala majka našla se u žiži javnosti, kada je rekla da na svoje dete ne želi da vrši rodni pritisak.

"Ne želim da forsiram dete na rodnoj bazi, bebe treba ostaviti na miru. Ja ću biti roditelj koji će dozvoliti svom detetu da bude šta god ono želi. Želim da sam izabere koje je njegovo mesto na ovoj planeti. Ne želim da bude pod pritiskom društva koje će mu reći koji je rod, pre nego što progovori", rekla je ona tada.

Profimedia Emili Rajtahovski u šetnji ulicama Nujorka

  Izvor: Lepa&Srećna