Miloš Bojanić je uz 70. rođendan prošle godine proslavio čak 60 godina rada. Kako pevač kaže, počeo je da radi od najmanjih nogu, u porodici koja je imala veliko imanje.

"Živeli smo skladno i ništa nam nije nedostajalo premda nismo znali šta je kupatilo", ispričao je folker u emisiji Hit. "Postojao je samo poljski WC koji smo svi koristili, a kupali smo se u štali kod konja. Tako su živeli svi u selu i to se smatralo sasvim normalnim."

Bojanić je dobijao razna zaduženja u domaćinstvu. Morao je da ide na njivu, naučio da plete korpe za kukuruz a najviše je mrzeo kad treba da plevi jagode. "Moja supruga Branka zbog toga ni dan-danas ne sme da unese jagode u kuću", kaže Miloš.

Od detinjstva do poznih godina, pevač nije prestajao da radi, a novac je ulagao u nekretnine. "Nečije špricere, viskije i pare potrošene u kazinu teško je prebrojati, ali moje cigle je lako", priča.

Sada ima tri luksuzne kuće, jednu u Baošićima u Crnoj Gori, drugu u Sremskoj Kamenici i treću u Bosni. Kuću  u Novom Sadu ostavio je posle razvoda prvoj ženi Dragici, sa kojom ima sinove Baneta (47) i Mikicu (43) a deci je nemenio i kuću u Bosni.

Kuća Miloša Bojanića na moru
Youtube / Grand TV 

Izvor: Lepa&Srećna