Na čuvenom balkonu pored sportista koji su stigli iz Tokija, pojavila se i Milica Todorović koja je otpevala svoj hit "Moje zlato". Okupljenim građanima se, kao i sportistima, činilo se, muzika dopala ali Sonja Lazetić nije tog mišljenja. 

"Zašto su zvezde "Granda" na terasi Skupštine i zašto ta seljana pored toliko dobre muzike pitam?",  napisala je Sonja aludirajući na Milicu Todorović, a onda je nastavila:

Milica Todorović odgovorila Sonji Lazetić
Twitter/Sonja Maki Lazetić 

"Sledeći put na terasi Skupštine Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana...", zaključila je Sonja a njen tvit izazvao je pravu buru komentara. Dok su je jedni podržali, drugi su branili Milicu. Na kraju i sama pobednica Zvezda granda se oglasila preko svog PR tima.

"Milica se uvek vodila time da nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. Nakon tako dobre žurke i dočeka sportista nema potrebe komentarisati bilo šta. Milicu su izbarali sportisti. Uostalom, ona je pevačica sa širokim opusom žanrova, pevala je i u operi kod Emira Kusturice "Dom za vešanje", oni koji treba to nisu zaboravili", kažu u PR službi pevačice.

 Koja muzika je po vašem mišljenju trebalo da se čuje sa balkona Skupštine grada?