Kraj ljubavnog odnosa često ume da bude bolan i težak i da donese loše emocije onima koji su nekada bili u vezi. Ipak, Milica Todorović nema problem da bivšima poželi sve najbolje, što je i učinila kada je Petar Strugar, s kojim je bila u emotivnoj vezi, dobio sina s prijateljicom Oljom.

"Naravno da sam mu čestitala, to je prelepa životna stvar. Rodilo se jedno malo živo biće i ne znam zašto ljudi to nešto okreću i misle da je to nešto nenormalno - da se bivšem čestita. To su životne lepe stvari, tako da sam mu poželela sve najbolje", rekla je pevačica koja o razlozima rastanka sa glumcem nije govorila za medije.

Glumica je trenutno nema emotivnog partnera i tvrdi da joj samoća prija.

"Svi me pitaju imam li dečka i zašto nemam. Kod mene je to sve stvar sudbine, kako nas bog namesti, tako će da bude. Nikad ne znaš kad će neko da naiđe, pa da kažeš ‘jao, šta je ovo‘, ali sad mi baš prija da budem malo sama sa sobom", kaže Milica za Blic i ističe da fizički izgled kod nje nije presudan.

"Ma uopšte ne mora da me prvo zainteresuje fizički izgled, već je u pitanju energija. Prosto se desi to nešto u vazduhu i uvek je tako bilo do sada. Vidiš nekog i prosto grune u tebe ta energija, i onda se zapitaš - šta ovo bi", iskrena je pevačica koja je iskoristila da se odmori pred povratak nastupima, pa je sa drugaricama letovala u Egiptu.

"Mnogo se radujem što ću opet da radim i što se vraćam nastupima. Doduše, zakazala sam bila more odavno pre nego što su popustile mere i onda je sve krenulo da se otvara, te sam samo rekla je l’ moguće da ja idem na odmor kad treba da radim", rekla je kroz šalu Milica.

Izvor: Lepa&Srećna