Jovana Nikolić-Mišković se u maju suočila sa velikim životnim gubitkom. Njen otac za koga je bila jako vezana, reditelj Božidar Nikolić preminuo je, a pevačica se na neko vreme povukla iz javnosti. Sada se trenutno nalazi sa porodicom i prijateljima na odmoru u Crnoj Gori, gde su i proslavili rođendan njenog supruga Marka Miškovića.

Jubilarni 40. obeležili su bez velike pompe u društvu najbližih prijatelja. Jovana je fotografije s proslave objavila na Instagramu, a mnogi su zapazili  koliko Jovana i Marko blistaju, srećni u ljubavi.

Brak Jovane i Marka Miškovića od samog početka intrigira javnost. Njihova idila svojevremeno je bila uzdrmana pričama da je Marko u tajnoj vezi sa Eminom Jahović, ali vreme je pokazalo da u njima nije bilo istine. Jovana je tada istakla da svom suprugu bezrezervno veruje.

"Naša ljubav je za mene posebna na mnogo načina, što je i očigledno. To nema samo veze s tim što je nikla iz prijateljstva, već je krojena godinama raznim sticajima okolnosti. Težim ka tome da budem osoba na koju svi dragi ljudi mogu bezrezervno da računaju. Očekujem isto zauzvrat", rekla je svojevremeno Jovana za Story magazin i istakla da im je budućnost ćerki na prvom mestu.

 "Naš odnos menjao se sasvim prirodno, imajući u vidu da smo zajedno više od jedne decenije. U međuvremenu smo se dosta izgradili i sazreli jer smo se spojili u ključnim godinama životnog odrastanja. Sada imamo zajednički cilj: da damo sve od sebe i ujedinjenim snagama našim ćerkama pružimo čvrstu podlogu za bezbrižno odrastanje u uljuljkanoj porodičnoj toplini", rekla je Jovana.

Instagram/Jovana Nikolić Miškovic Jovana Nikolić i Marko Mišković na odmoru u Crnoj Gori