Bojana Bambić, ćerka proslavljene glumice Radmile Živković, 2015. godine doživela je saobraćajnu nesreću kada se u Budvi, u taksi u kojem je bila s, majkom, zakucao automobilom jedan ruski državljanim. Tom prilikom je zadobila teške povrede, a kako kaže, inat joj je pomogao da se opravi.

"Nakon nesreće imala sam 19 operacija vilice. Prošla sam kroz sve to i zahvaljujući svom inatu, jer kad vidiš da ne možeš da pričaš u tebi se probudi inat i kažeš pa čekaj, ima da pričam više i razgovetnije nego što sam pričala. Čovek nije svestan kolika je životinja i šta sve može da izdrži" ispričala je Bojana nedavno a sada prvi put pokazala kako je izgledala nakon nesreće.

Ćerka Radmile Živković objavila fotografije nakon udesa
Instagram/Banbinajana 

 "10. avgust 2015. godine, ponedeljak. Konačno sam, posle 5 godina skupila hrabrosti i snage da vam pokažem kako sam izgledala tog dana posle udesa, sa smrskanim kostima u glavi i nesvesna toga šta me čeka. Tada još nisam znala šta je sve smrskano i izvaljeno iz moje glave. Konačno sam skupila snage da ostavim ovih teških pet godina i puno operacija iza sebe. Poenta ovog posta je da vam moja slika bude u glavi svaki dan kada izađete na ulicu i pazite kako drugi voze! Srećan mi 5. rođendan!",  napisala je Bojana.

 Izvor: Lepa&Srećna