Veliki broj javnih ličnosti svoju decu ne voli da eksponira u javnosti ,posebno dok su mala. Tako na Instagramu ili ne objavljuju fotografije dece uopšte ili objavljuju samo one na kojima se deci ne vidi lice. Pevačica Ana Sević je mišljenje na ovu temu promenila. Ona je ćerku Lorenu rodila 2014. godine tokom braka s Darkom Lazićem i nju nije izbegavala da fotografiše. Međutim, kada je postala drugi put mama, devojčici Seni u decembru 2020. godine, promenila je mišljenje. Zašto je došlo do toga, objasnila je dok je odgovarala na pitanja obožavaocima na Instagramu.

"Kada ćeš da pokažes Senu?", glasilo je pitanje jednog od obožavalaca, a Ana je odgovorila da se to neće skoro dogoditi. Što se mene tiče sa 18 godina će odlučiti da li ona to želi ili ne", a onda su je obožavaoci podsetili da je prvu ćerku fotografisala.

ana sevic cerke
Instagram/Ana Sevic 

 "Tako sam tada razmišljala a ovako razmišljam sada. Ko radi, taj i greši, zar ne? Ni Lorenu više ne slikam. Ne želim da deca budu eksponirana dok to sama ne budu svesna i odluče da li žele ili ne.

ana sevic cerke
Instagram/Ana Sevic 

Ana je ovom prilikom otkrila da njena ćerke jako malo liče,a li i da joj suprug Danijel Nedeljković pruža bezrezervnu podršku u svemu.  

Izvor: Lepa&Srećna