Magazin Sensa je i ove godine 10. i 11. jula organizovao posebnu poslasticu za sve posetioce Kalemegdana koji su imali prilike da se upoznaju sa svim onim divnim temama, tehnikama i proizvodima o kojima pišemo.

Probali smo fantastične prirodne proizvode, mirisi eteričnih ulja su preplavili naš festival, a radionice su bile oaza novih znanja i radosti. U svemu ovome su nam pomogli naši prijatelji: Avon, Garnier, Idea organic i Fuze Tea. A za razmaštanu, letnju i osvežavajuću dekoraciju se od srca zahvaljujemo Teleflori.

Garnier je na Sensa Pizazzetti sreće predstavio Bio liniju za negu lica, kao i proizvode za kosu iz linije Fructus. Posetioci su imali priliku da učestvuju u Garnier nagradnoj igri i osvoje vredne poklone. Avon je na štandu dekorisanom u duhu mora i leta istakao sun liniju i specijalnu Anew pro-vita D kremu za lice. Prijatelji iz Idea Organic su obogatili festival svojim proizvodima i još jednom podsetili da sve što vam je potrebno za zdravu ishranu imate na jednom mestu. Pravi užitak bilo je Fuzetea osveženje uz nove ukuse marakuje i šumskog voća.

Zajedno sa njima smo kreirali dva dana sreće i edukacija. Slikali smo, vežbali tai či, naučili da dišemo, saznali mnogo novih stvari o prirodnim frekvencijama planete, kvantnoj medicini i fraktalima…

I ove godine smo poželeli da damo podsticaj i da se zahvalimo svima onima koji rade u skladu sa našim vrednostima i dodelili smo Sensa Loves priznanja. Zato što pomeraju granice, trude se da budu sve bolji i bolji i da ponude održivije proizvode priznanja smo dodelili:

Garnier CONSCIOUS
Idea ORGANIC
Henkel CLEAN
Avon NATURAL
Ducla SWEET & HEALTHY
ffm podcast CHANGE

Ove godine smo na štandovima predstavili sjajne proizvode koji su delo ljubavi i posvećenosti pa smo tako uživali u prirodnoj kozmetici YassEssential koju je kreirala Jasmina Mrdalj. Upoznali smo se sa zdravljem koje dolazi iz mora u preparatima Doktor More i isprobavali smo kako deluje prirodna frekvencija planete sa aparatom Lucha t8.

Uroš Arsić / Mondo Magazin Sensa je i ove godine 10. i 11. jula organizovao posebnu poslasticu za sve posetioce Kalemegdana koji su imali prilike da se upoznaju sa svim onim divnim temama, tehnikama i proizvodima o kojima pišemo.

Ko je hteo da nahrani telo mogao je proba fantastična biljna mleka brenda Komleko ali i da proba veganski sir. Naši prijatelji iz Ambasade indije u Beogradu su predstavili svoju zemlju na najbolji mogući način uz ukuse Indije i srdačnost koji se ne zaboravljaju.

Jedna od najlepših tezgi je bila ona koja je predstavila rad lokalnih preduzetnika i proizvođača koje su predstavili naši prijatelji iz Gnezda concept store.

Saznali smo zašto je voda posebno dobra za nas kada je pijemo iz Plave solarne boce a naučili smo mnogo toga i od Mariane Valtner koja nam je predstavila svoj ženstveni paket veshta posvećen ženskoj cikličnoj prirodi.

Posebno smo se obradovali i tezgi na kojoj su nam se predstavile čarobnice iz Mnipura concepta sa mešavinama etarskih ulja i nakitom koji je specijalno dizajniran za naših sedam energetskih centara.

Naravno, kao i svake godine, predstavili smo Beograđanima bogat program. Doktor Boško Hristić nam je pričao o zdravlju i ravnoteži. Mariana Valtner nam je predstavila cikličnu prirodu žene, a sa Školom Iskon smo crtali i tumačili fraktalne crteže.

Drugog dana festivala smo se družili sa Jasminom Mrdalj i naučili kako da pronađemo ljubav u sebi, a dr Valentina M. Jakovljević nas je upoznala sa vibratorom medicinom i biorezonantnom dijagnostikom.Naši prijatelji iz Holističke akademije Maya su nam predstavili jog una stolicama i podsetili nas kako da dišemo a oba dana smo vežbali tai či i ći gong sa našim drugarima iz Ći gong saveza Srbije.

Posebnu poslasticu na festivalu nam je predstavila kreativna ekipa iz ART I VINO na čijim radionicama su svi učesnici slikali i oslobađali svoju kreativnost. U nedelju se sa nama družila i Katarina Ilić koja nas je vratila u to moćno stanje flow-a dok smo heklali svoje mandale.

Radujemo vam se i sledeće godine a do tada čitamo se!