Bračni par Popović godinama uživa u ljubavi i skladnom braku, a poslovi su im takvi da su medijski eksponirani. O njihovoj ćerki Aleksandri javnost zna jako malo jer je njena odluka da živi život daleko od kamera.

Ona je skromna devojka koja uživa u druženju s prijateljima, ali ne i u pažnji javnosti. Estrada je ne zanima, a Popović je sada otkrio da ćerka nije od majke nasledila talenat za pevanje.

"Ona je do 10-11. godine oblačila mini suknje, igrala, nešto pevušila. Kasnije, ja joj kažem 'Hajde mi otpevaj neku pesmu, možda budeš pevačica. Pa, najlakše mi je da od nje napravim pevačicu. Ako zna da peva kao Cecina ćerka, šta je tu problem. Uložim u nju. Imamo našu firmu, imamo reklamu, imamo sve. Napravim joj album i to je to. Ja je pitam 'Da li možeš da pevaš Aleksandra?', ona kaže 'Mogu tata'. 'Dobro, hajde kaži mi 'laaaa'; a ona je to otpevala užasno. Dobro, ništa onda ćerko. Nažalost, nije povukla na Suzanu, već na mene", ispričao je čelnik Grand produkcije za Blic.

Da se ćerka Saše Popovića razlikuje od mnogih svojih vršnjaka dokazuje i to što 18. rođendan nije želela da organizuje glamurozno, niti sa prevelikim brojem ljudi, o čemu je Saša samo jednom pričao.

"Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je želela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obeleži taj dan. Mi smo jako lepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče - rekao je svojevremeno Saša Popović.

Izvor: Lepa&Srećna