Bali-beg ponovo  snima seriju! Vest koja se danas pojavila u svim turskim medijima oduševila je brojne fanove markantnog Buraka Ozčivita koji je slavu stekao ulogom dostojanstvenog ratnika u „Sulejmanu Veličanstvenom“, piše Lepa & Srećna.

I ovog puta reč je o istorijskim događajima: Burak će tumačiti mladog Osmana, rodonačelnika plemena koje je potisnulo Seldžuke i kasnije stvorilo ogrmno Osmansko carstvo što je potrajalo sve do 20. veka.

PROČITAJTE JOŠ:  NAJBOGATIJA SRPKINJA UŽIVALA NA SVADBI U BEOGRADU: Jelena Bin Drai oduševila haljinom i plesom (FOTO + VIDEO)

Već smo videli da mu turban i sablja baš pašu, te u tom pogledu sigurno neće biti razočaranja, pogotovo što je serija „Osman gazi“ na neki način nastavak hit serijala „Dirliş Ertuğrul” (Ertuğrul je Osmanov otac) koji se emituje već nekoliko sezona. 

Ovime je i definitivno demantovano horsko pisanje medija da je zgodni glumac zapao u depresiju zbog istrošenosti pred kamerama. Tako je u jednom tekstu citiran Burak koji je navodno rekao:  “U životu sam dobio sve što sam želeo. Kad mi duša poželi kafu, popijem je u Parizu. Ako želim da putujem, odem na Srednji istok, oženio sam se voljenom ženom, ali ni u čemu ne nalazim zadovoljstvo.”

Kliknite OVDE da pročitate šta je poznati glumac rekao o pisanju medija da je depresivan!

PageBreak

PROČITAJTE JOŠ: TURSKA U ŠOKU! ROĐENJE BEBE U SENCI SKANDALOZNOG RAZVODA: cela Turska brine za sudbinu lepe Ajše iz serije "Paramparčad" i njenog deteta (FOTO)

Uzalud je glumac duhovito odgovorio na to: “U životu sam dobio sve što sam želeo. Kad mi duša poželi kafu, popijem je u Parizu. Ako želim da putujem, odem na Srednji istok, oženio sam se voljenom ženom, i u svemu nalazim zadovoljstvo”, vest da je izgubio volju za životom širila se sve dalje. Nisu pomogli ni njegovi argumenti da je nakon „Beskrajne ljubavi“ snimio dva filma i nekoliko reklama, što mentalno bolestan čovek nikako ne bi mogao. No, objava da će glumiti u grandioznom projektu ugasila je sva nagađanja o njegovom zdravlju

Bali-beg ponovo jaše! 

Tekst: M. Ranisavljević

Izvor: Lepa & Srećna