U noći tužnih vesti o smrti Đorđa  Balaševića i načinu na koji se ceo region opraštao od njega, odjeknula je kao još jedna bomba da je i Rambo Amadeus u bolnici zbog korona virusa. Ubrzo zatim, međutim, dao je izjavu i njegov sin, demantujući ove navode.

On je tada naglasio da je njegov otac kod kuće i da se oseća dobro. Međutim, Rambo se dan kasnije oglasio preko društvenih mreža.

"Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbudjenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na korona virus, medjutim ne nasjedajte na dramoserske tekstove u žutoj štampi, Kilotzar je čeličnog zdravlja, i ovog puta poručuje - Korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji."

"S tim u vezi vam obećavam da će koncert, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili. Muzika nije ni za mene ni za moje kolege zajebavanje, nego neophodan segment života.

Zato, najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku, i prijavite se za vakcinaciju, ali boga mi i kupite kartu na vrijeme za koncert, to će mi najbolje podići imunitet! To je podrška, ostalo je palamudjevina.
Show must go on - pjesma nas je održala njojzi hvala"

Prethodnih nedelja, Rambo je na Instagramu pokazivao koliko je usmeren na muziku mada se život izmenio zbog korone, a najviše smeha i komentara izazvao je snimak na kojem se vidi kako farba pod u studiju. "Producent u akciji", napisao je Rambo.

Izvor: Lepa&Srećna