Dijego Maradona je preminuo  25. novembra 2020 godine, a pet dana kasnije obelodanjene su i fotografije kuće u kojoj se to dogodilo. Slavni fudbaler je umro u zdanju u Tigreu, delu Buenos Ajresa, i to od srčanog udara, a u kući se oporavljao od operacije glave, koja je obavljena desetak dana ranije.

Iako su mnogi zamišljali vilu, kakva ne bi bila ništa čudno za istinsku legendu fudbala koja se prilično obogatila (štaviše, Maradona uopšte nije umro siromašan, već je ostavio za sobom nestvarno bogatstvo), ispostavilo se da je as skončao u prilično skromnijim uslovima.

Mnogi su kritikovali uslove, a kako je rečeno, to čak nije bila ni njegova kuća, već su ga u tu kuću smestili pošto nije imao gde drugo. Naravno, kada neka kuća ima bazen, to odmah odskače od proseka, ali...

Dijego Armando Maradona je poslednje dane svog života, zapravo, proveo u sobi koja je od druge bila odvojena - ormarom. Uostalom, 12 fotografija, koje je u svojoj Jutjub emisiji prikazao argentinski portal "Todo Noticias", dovoljno svedoče o tome kakva je bila kuća u kojoj je čuveni Argentinac preminuo.

Izvor: Blic