Anastasija Ražnatović ne prestaje da oduševljava na društvenim mrežama, piše Lepa & Srećna. Mlada pevačica često objavljuje fotografije sa letovanja i gradskih dešavanja. Tako smo imali prilike da vidimo najmodernije kupaće kostime i boje koje je Anastasija odabrala, kao i moderne i mladalačke haljine koje su mnoge dame rado kopirale.

Anastasija je poznata po tome da voli da izgleda besprekorno, negovano i doterano. Zbog toga je uvek našminkana i to dosta ističe oči, usne kao i obraze. 

Posebno je jaka njena šminka kad radi kao foto-model, pa je bilo čak i negativnih komentara da bi toliki make-up više odgovarao starijim ženama.

Da li zbog njih ili zbog mladalačke opuštenosti na moru, tek - došla je sad i takva fotografija...

Na sledećoj strani pogledajte kako Anastasija izgleda bez šminke!

View this post on Instagram

A post shared by (@raznatovicanastasija) on

PageBreak

Ovog puta Anastasija je iznenadila sve pratioce slikom bez teške šminke. Mnoge je zapanjilo koliko pevačica izgleda drugačije, da joj je jedna obožavateljka napisala da izgleda kao da ima 16 godina. Anastasija inače ima 21. godinu.

Ono što je sigurno, jeste da je Anastasija svojim izgledom oduševila sve na Instagramu, a mnogi su je pohvalili da je prelepa, lepša nego sa šminkom.

View this post on Instagram

A post shared by (@raznatovicanastasija) on

Izvor: Lepa & Srećna