Aleksandra Prijović vrelo leto 2019. godine provodi u Monte Karlu, gde dane koristi za šetnju i uživanje na ovoj luksuznoj destinaciji, piše Lepa & Srećna.

Popularna pevačica je ovih dana na svom Instagram profilu redovno objavljivala slike sa letovanja, a mnogim njenim obožavateljkama je zapalo za oko da je pevačica počela da se drugačije oblači otkako je postala mama.

Aleksandrin stil je sada svedeniji i klasičniji. Pevačica je ranije više volela da nosi kratke suknje i haljine, a sad se sve češće pojavljuje u dugačkim toaletama ili haljinama do kolena.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Na sledećoj strani pogledajte haljinu koja je oduševila Instagram!

PageBreak

Tako je mlada mama za šetnje Monte Karlom birala haljine zanimljivih krojeva ili desena. Na poslednjoj slici Aleksandra je blistala u beloj haljini bez rukava, koja je zatvorena do grla, a na donjem delu toalete su zanimljivi volani koji čine njenu modnu kombinaciju svežom i zanimljivom. Mladalačka i moderna kombinacija je učinila da pevačica zablista, a u poslednje vreme je ona počela da dobija sve više lajkova za stil - jedna čitateljka joj je čak dala deset desetki! Šta vi kažete?

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Izvor: Lepa & Srećna