Prva žena finske vlade Sana Marin je najmlađa premijerka na svetu! 

U 34. godini, ona uspeva da nađe balans između zahtevnog posla i porodice, a novinari koji su imali prilike da zavire u njen privatni prostor kažu da više liči na izbor nekog hipstera ili milenijalca nego na dom diplomate od karijere.

I najnoviji intervju koji je Sana dala za magazin Trendi podigao je toliko prašine da se mnogi pitaju - da li to priliči jednoj premijerki.

Ne zbog odgovora ili komentara koje je dala!

Već zbog stila odeće u kojoj je pozirala za snimanje - premijerka Finske se, naime, slikala u sakou obučenom na golo telo, jasno stavljajući do znanja da ispod njega ne nosi brushalter.

Vrlo elegantna, u klasičnom sakou i sa prelepom ogrlicom oko vrata, gospođa Marin stoji u pozi jedne Merkelove, skrštenih prstiju i otvorenog, vedrog pogleda kao da vam poručuje kroz objektiv: I to sam ja!

Magazin Trendi koji je na Instagramu objavio ovu sliku, dobio je niz negativnih ali i pozitivnih komentara.

Naravno, nije prošlo mnogo a na ovoj mreži je pokrenut trend solidarisanja sa predsednicom finske vlade - žene objavljuju svoje fotografije u sličnoj garderobi, uz haštag #imwithsanna (ja sam sa Sanom) i #idecidewhatowear (ja odlučujem šta ću da obučem).

Anketa

Da li je prikladno nositi sako na golo telo

Šta vi kažete, da li se vama dopada ovakav stil?

Izvor: Lepa&Srećna