Aleksandra Prijović je odlučila da letovanje provede u Monaku, gde uživa u suncu, moru, šetnjama i šopingu, piše Lepa & Srećna. Pevačica je na Instagramu objavljivala fotografije u interesantnim modnim kombinacijama kojima su moderne žene bile oduševljene.

I ovog puta je Aleksandra zablistala u modernoj kombinaciji za leto. Ona je posle porođaja uspešno doterala svoju liniju, a pretpostavljamo da su umerene fizičke aktivnosti poput plivanja i šetnji pomogle da Aleksandra vrati svoju devojačku figuru.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Na sledećoj strani pogledajte modnu kombinaciju u kojoj je Aleksandra zablistala!

PageBreak

Aleksandra je za šetnju u predvečerje odabrala široku, svilenu suknju leopard desena koju je modno uklopila i razbila mint zelenim topom na bretele. Uz ovu, mnogima efektnu modnu kombinaciju pevačica je odabrala da obuje sandale sa visokom potpeticom. Ono što je najzanimljivije na ovom modelu obuće jesu kaiševi u bež boji oko zgloba i providni kaiš oko pristiju, gde se vizuelno stiče utisak da je pevačica bosa, dok joj noge izgledaju vitke i izdužene.

Providni kaiševi i delovi na obući su izuzetno popularni među poznatim damama zato što čine noge vizuelno dužim a stopalo dolazi u prvi plan.

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Izvor: Lepa & Srećna