Najbolji teniser sveta rođen je 22. maja 1987. godine i danas puni 32. godine, piše Lepa & Srećna. Novak Đoković je u svojoj veličanstvenoj karijeri ostvario rezultate koji će zlatnim slovima ostati upisani u istoriji belog sporta.

Ali za svaki Novakov uspeh, rođendan ili bilo koji drugi poseban događaj tu je njegova supruga Jelena Đoković. Bez nje i njene strasti na tribinama, nijedna njegova pobeda nije mogla da se zamisli.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Za svaki njegov rođendan ili godišnjicu braka Jelena je obraduje obožavatelje sa Instagrama slikama sa putovanja, ukusne torte koju je posebno spremila za svog dragog ili pak lepom čestitkom koja veliča njihovu ljubav.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Ali 22. maja 2019. godine svi su se sjatili na društvenim mrežama da čestitaju najboljem teniseru rođendan hvaleći ga ili sa emotivnom porukom poput njegovog saradnika Borisa Bekera. Naime, bivši teniser Boris Beker je postavio Novakovu sliku kad je bio mali, pored torte u obliku teniskog reketa.

View this post on Instagram

A post shared by Boris Becker (@borisbeckerofficial) on

Međutim ceo Internet se verovatno pita gde je tu Jelena Đoković, gde su njene srdačne i strastvene poruke za Novaka, zašto nema njihovih zagrljaja i poljubaca na koje smo navikli od Novakove supruge.

Međutim, činjenica je Jelena "nije bila" na Tviteru već nedelju dana, pa se - uz uvek mogući zamor od društvenih mreža - verovatno slike sa proslave mogu očekivati tek sutra?

Pridružujemo se čestitkama koje Novaku stižu sa svih strana, a svi čekaju da vide - kako će glasiti Jelenina?

Izvor: Lepa & Srećna