Poznata pevačica Aleksandra Prijović se porodila 6. marta 2019. godine. Od porođaja se nije pojavljivala u javnosti, međutim Viktorov rođendan je bio specijalan povod da pevačica izađe i ukrade malo slobodnog vremena za sebe! 

Najmlađi sin Lepe Brene, Viktor Živojinović je 30. marta 2019. godine proslavio 21. rođendan, piše Lepa & Srećna. Na žurci povodom njegovog rođendana pojavili su se njegova braća Stefan i Filip Živojinović.

Iako su svi očekivali da će Aleksandra Prijović opravdano da izostane sa proslave, jer se porodila u martu i to carskim rezom, ona je mnoge obradovala svojim prisustvom. Lepa Brena je napisala pored slike na kojoj su svi zajedno: "Kod nas je uvek veselo" i moramo da se složimo sa njom!

Na sledećoj strani pogledajte kako je Aleksandra izgledala na rođendanu!

View this post on Instagram

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

PageBreak

Aleksandra ostavlja utisak da je vrlo zadovoljna, srećna i ispunjena. Ona nije dozvolila da je išta spreči da dođe na rođendan. Sigurni smo da su Filip i ona umorni i iscrpljeni zbog bebe, ali to se na njihovim licima ne primećuje, jer blistaju od sreće! O roditeljskim brigama, umoru i neprospavanim noćima je Filip napisao objavu na tviteru i nasmejao mnoge od srca, dok su nešto iskusniji roditelji pisali komentare podrške!

Aleksandra je za ovu priliku obukla pravu prolećnu, lepršavu haljinu sa karnerima. Šminke ima baš malo, kosa je puštena da pada na ramena, a najlepši ukras na njoj je osmeh.

View this post on Instagram

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Izvor: Lepa & Srećna