Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POPULARNI PEVAČ SERGEJ ĆETKOVIĆ OTKRIVA: Porodica je moj svet

Popularni pevač Sergej Ćetković priča kako je uspeo da sačuva privatnost i koliko mu znači podrška supruge i ćerkica,a otkriva i neke nove, malo poznate crte svoje ličnosti.

  Izvor: Foto: Marina Lopičić

Nakon izlaska najnovijeg singla Oči nikad ne stare, Sergej Ćetković je imao dobar razlog da se 8. marta pokloni beogradskoj publici, na već tradicionalnom rođendanskom koncertu, ovoga puta u Sava centru. Publika je kao i ranijih godina uživala u dobrom zvuku, scenografiji i novim pesmama. U iskrenom razgovoru za naš magazin Sergej Ćetković nam je preneo svoje utiske.

PROČITAJTE JOŠ: Stefan Milenković: slavni violinista otkriva šta je najvažnije za negovanje muzičkog talenta

Uvek se potrudim da svojoj publici priredim veče za pamćenje. Sklon sam improvizacijama i poslednjih godina koncerti su potpuno drugačiji nego ranije. Kako vreme prolazi, nekako drugačije doživljavam i preživljavam svaki stih i notu, pa su uz moju zrelost koja je sada već primetna, nastupi prerasli u nesto više od muzike. Trudim se da zaslužim svaki aplauz i da ljudi koncert napuste srećni i zadovoljni. 

I ove godine proslavili ste rođendan sa svojim obožavaocima. Koliko vam to znači?

Pored toga što sam u Sava centru do sada već petnaest puta poželeo dobrodošlicu beogradskoj publici, ovaj put je sve nekako bilo još veće i svečanije. Po prvi put proslaviti svoj rođendan na mestu gde sam se 2006. potvrdio kao kantautor, pevač, umetnik, ima još veću težinu i posebno mesto u mojoj biografiji. Bilo je divno i neopisivo slušati publiku kako sa istim žarom vec dvanaest godina peva pesmu Poglede u tami, pesmu koja će zauvek ostati zapisana kao moja lična karta. 

Da li su u Sava centru bile i vaše tri princeze, supruga i dve ćerkice?

Bez njih se takav spektakal ne može ni zamisliti, a ja obožavam kada me bodre iz prvog reda. Lola i Mila su sada starije i svesnije, i kako su već pohvatale konce moje profesije i mog posla, vole da budu tu da skaču-igraju i onda čekaju kao zapete puške da počnu pesme koje najviše vole, kao što su: Još volim te, Moj svijet i sada aktuelnu Istine i laži. Već su počele da mi prepravljaju repertoar...

Jeste li već uočili neki talenat kod svoje dece?

Iako je u našoj kući skoro svakog dana karaoke parti, ipak ih ne opterećujem muzikom. Ne želim da utičem na njihovo opredeljenje, već ih kroz razne sekcije, sport i slično usmeravamo i pratimo njihova interesovanja. Lola je sportski tip, pa se nadam da će jednog dana biti dobar i uspešan sportista, dok je Mila umetnička duša. Zaista lepo crta, s mnogo lepih detalja, boja, i svaka njena slika-crtež toliko je detaljna, za svaku ima objašnjenje i svako na slici ima svoje mesto i ulogu. Neverovatno je organizovana i detaljna i mislim da će se jednog dana sigurno pronaći u nekoj grani umetnosti.

OSTATAK TEKSTA PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije