Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MIRA ŠKORIĆ - PRVA ISPOVEST O OPAKOJ BOLESTI: evo kako je pevačica pobedila rak (INTERVJU)

Mira Škorić nije u javnosti još uvek pominjala da je 4 puta operisana zbog opake bolesti, a evo kako je uspela da pobedi rak i sakrije bolest od porodice!

  Izvor: Foto: Marina Lopičić

Nakon surove dijagnoze i nekoliko hirurških intervencija, pevačica MiraŠkorić prvi put za  Glossy priča koliko joj je taj period borbe sa opakom bolešću promenio život.

Mira je pre nekoliko godina doživela veliki stres, a neposredno nakon toga otkrila je da ima kancer. Međutim, to je za nju bila bolna tema koju je vrlo retko pominjala. Ipak, sada je ispričala sa čime se sve borila i kako je uspela da pobedi opaku bolest, zbog koje je imala čak 4 operacije.

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA MIĆALOVIĆ OTKRIVA PORODIČNE TAJNE: ne mogu dan bez mame, a Vojin i Sloboda me stalno savetuju (INTERVJU)

 "Primer sam nemarne osobe kada je reč o zdravlju. Kod lekara sam tada došla poprilično kasno. I kad god se setim toga, nije mi dobro. Istina je ta da sam četiri puta operisana. O tome nikada nisam govorila, a kada sam odlučila samo zato da bih, ako je to moguće, probudila svest kod drugih ljudi da ne ponove moju grešku i povedu računa o svom zdravlju", počinje Mira svoju ispovest za Glossy i otkriva nakon kakvih simptoma se obratila lekaru.

 "Osećala sam premor i imala sam podmuklu temperaturu. Na to je trebalo da odreagujem ranije, ali nažalost, kasno sam obratila pažnju. Radila sam pod povišenom temperaturom od 37, 2. Pevala sam satima i danima i sve više se umarala i bila slabija. Imunitet mi je opao i tek kada mi je iskočila limfna žlezda na vratu iznad ključne kosti, odreagovala sam. To mi je bio glavni znak da nešto nije u redu. Odmah sam se obratila profesorima Radanu Džodiću na "Institutu za onkologiju i radilogiju", Ivanu Markoviću i Nevenu Jokiću", kaže pevačica koja nikada neće zaboraviti trenutke u kojima joj je lekar saopštio da ima rak.

"Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice. Doktor Džodić mi je saopštio surovu istinu koju nisam htela da prihvatim. U sebi sam ponavljala da to nikako nije moguće. Od tog trenutka rešila sam da zdravlje postavim na prvo mesto i promenim život iz korena. Nakon što su mi eminentni stručnjaci na onkologiji uradili sve detaljne analize, usledila je prva operacija", priča Mira i opisuje da je intervencija bila zahtevna jer je metastaza uzela maha.

 "Operacija je trajala punih šest sati. Imala sam karcinom u metastazi. Verujte mi, misam se uplašila za život jer nisam želela da prihvatim bolest. I ta intervencija je prošla, a onda su usledile kontrole. Kada sam ponovo uradila biopsiju, rezultati nisu bili dobri. U jednom trenutku sam od muke sama sebi počela da se smejem. Odlučila sam da lečenje koje je usledilo sakrijem od porodice. Kad god bih ležala na Institutu, njima bih rekla da sam na turneji. Jedino je moja rođena sestra Biljana bila upućena u sve i sve vreme bila uz mene. Naša pokojna majka Milka je sumnjala da nešto nije kako treba, pa me je zvala i po nekoliko puta dnevno. Redovno sam joj se javljala na telefon iz šok - sobe i pravila se kao da je sve super, a zapravo ništa nije bilo kako treba", otkrila je pevačica za Glossy.

Kliknite OVDE za nastavak intervjua sa Mirom Škorić!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije