Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OLAKŠAJTE SEBI PROBLEME SA OVIM MAGIČNIM PROIZVODOM: Saznajte kako željeni predmeti mogu da vam budu na dohvat ruke

  Izvor: Foto: Profimedia

Dešava vam se, kao i većini, da ne znate gde ste ostavili mobilni telefon ili ključeve, ili nemate rešenje kako da vam određeni predmeti budu na dohvat ruke i uvek na istom mestu. Na našem tržištu se pojavio genijalan proizvod koji će vam olakšati sve ove probleme. Takođe, može da vam posluži i za dekoraciju, jer može da se postavi na sve površine, i bez lepka i bušenja moći ćete da okačite vaš omiljeni predmet, ram, sliku i dr. Sve što vam je potrebno je magični stiker.

  Izvor:

Ima neverovatnu moć prijanjanja! Čvrsto se, bez lepka, lepi za sve vrste materijala: zid, kamen, koža, plastika, cigla, metal, staklo i ostaje čvrsto zalepljen onoliko dugo koliko vi to želite!

Kada postavite magični stiker na željeno mesto, na njega možete postaviti bilo koji predmet koji želite da odložite: mobilni telefon, tablet, kablove, flašice sa vodom, kancelarijski ili kuhinjski pribor ili bilo koji drugi proizvod.

  Izvor:

Magični stiker je izrađen od visokokvalitetne nano gume koja izdržava i veće težine kao i visoke temperature ( do 100 stepeni Celzijusa).

  Izvor:

Magični stiker NIJE za jednokratnu već za VIŠESTRUKU upotrebu. Ukoliko vam više nije potreban na nekom mestu, jednostavno ga skinite sa te površine i bez ikakvih problema stavite na novu površinu. Možete ga premeštati sa mesta na mesto kad god vam je to potrebno i koristiti nebrojeno puta. Nakon skidanja ne ostavlja nikakve tragove na površini gde je bio zalepljen!

Ukoliko vam se magični stiker zaprlja, možete ga oprati običnom vodom i nekim od sredstava za pranje, bez bojazni da će izgubiti svoju magičnu moć.

Pakovanje sadrži dva magična gumena stikera različitog oblika koje možete koristiti na različite načine i u različitim situacijama. Njihove karakteristike su sledeće: 

Materijal: Izuzetno izdržljiva nano guma
Pakovanje: 2 magična stikera različitog oblika
Dimenzije: 15cm x 3cm / 13,5cm x 5,5cm
Težina: 60gr
Boja: Crna

Magični stiker možete poručiti OVDE po SNIŽENOJ ceni od 990 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502, 011/442-0501, 064/866-0055 ili 062/220-352  radnim danima.

Tekst: PROMO

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije