Dve potpuno različite sestre i jedan šarmantan muškarac glavni su protagonisti ove uzbudljive serije. Oni su Jusuf, Hava i Toprak, a priča koju ispredaju uvlači nas u ljubavni trougao.

Serija nas upoznaje s pričom o potomku imućne porodice Handžioglu, atraktivnom lomiocu ženskih srca Jusufu i dve prekrasne sestre. Jedna je pomalo divlja, puna ponosa, a druga je blage naravi, prepuna tuge zbog gubitka deteta. Gotovo da sestre Hava i Toprak nemaju ništa zajedničko, osim nesvakidašnje lepote i muškarca kojeg obe žele – zgodnog i imućnog naslednika porodice Handžioglu.

Serija "Ljubav, vera, nada" emituje se na TV Prva.

Pročitajte kratak sadržaj epizode koja se prikazuje na programu 21. avgusta 2014.

Jusuf prati Toprak na suđenje povodom razvoda braka. Hava posećuje Džunejta u zatvoru. Od njega saznaje da namerava da se osveti Ramziju čim izađe iz zatvora pošto njen otac nastoji da ih razdvoji. Hava se i dalje pretvara da je njegova devojka kako joj Džunejt ne bi pravio probleme, pa čak pristaje i da svedoči na njegovom suđenju. Munevar poverava najboljoj drugarici da je očajna zbog ljubavi, ali da nema izbora, dok Jigit ne odustaje od namere da sve što zna o načelniku ispriča gospođi Hamijet.

O seriji:

Ova turska serija snimljena 2010. godine puna je zanimljivih i napetih odnosa i neverovatnih događaja. Ono što posebno pleni u seriji je mesto na kojem je snimana. Atraktivan glumac Murat Unalmis, koji u seriji glumi Jusufa odrastao je u Kajseriiju, koji se nalazi u blizini Kapadokije u kojoj se serija snima, pa je od detinjstva često odlazio tamo. Smatra da je Kapadokija jedno od najlepših turističkih destinacija u Turskoj:

- Kapadokija je prekrasno mesto. U detinjstvu sam dolazio ovamo s majkom i ocem. Sada sam ovde kako bih radio i osetio sam jednu zaista drugačiju energiju – rekao je glumac tokom snimanja serije. I glumice Selen Soyder (Toprak) i Birce Akalay (Hava), zaljubile su se u Kapadokiju. Rekle su da su tamo pronašle mir i spokoj.