Ne uživa onaj koji ima novca, nego onaj koji ume. Ovo je moto Danijele Dvornik, supruge prerano preminulog pevača Dina Dvornika i majka blogerke Ele, koja je i sama postala regionalna zvezda Instagrama.

Ona se povukla u kuću na Braču koju je sama renovirala po svojim željama, a leti joj je najveće uživanje da boravi na prostranoj terasi.

Na njoj pažnju prvo privlači neobična metalna ograda, montirana na kameni parapet. Deluje vrlo lagano i prozračno uprkos teškom materijalu, jer ima rupice u gotovo cvetnom motivu. I boja je idealno odabrana - bela!

terasa na moru danijele dvornik-min.jpg
Instagram / danijeladvornik 

Udobna garnitura za sedenje od ratana pretvara ovu terasu u pravu letnju dnevnu sobu, naročito zahvaljujući debelim jastucima za sedenje. Uz ogradu je i kutak za kaficu, a uz jedan zid je postavljena toliko korisna letnja kuhinja.

terasa na moru danijele dvornik 2-min.jpg
Instagram / danijeladvornik 

"Na plažu, na terasu, na krevet … Samo da si u horizontali i da je tišina", opisuje Danijela na Instagram u jedan od svojih vrelih dana. "Dan kad se otkazuju sve radnje koje stvaraju napor. Ja nisam ništa otkazala, sve sam svoje zadatke odradila… sad uživam, zasluženo", kaže Danijela. Pogledajte u galeriji slika i druge detalje iz njenog lepog doma.

Instagram / danijeladvornik Beli elementi čine enterijer modernim i rustičnim.

Tekst: Lepa&Srećna