Nataša Pavlović poznata je kao neko ko rado drugima deli savete, a otkrila je da je u životu i poslu savetuje suprug, producent Predrag Pavlović, koji ju je naučio mnogim stvarima i sa kojim je u braku već deset godina.

Voditeljka kaže da je uz njega savladala sve tajne zanata.

- Kraj supruga sam naučila mnogo, odnosno sve o televiziji, kako sve fukcioniše u režiji, scenaristički i u svakom domenu. Čak sam naučila i analizu rejtinga - otkriva Nataša Pavlović za "Blic".

PROČITAJTE JOŠ: PRAKTIČNA ŽENA OTKRILA NAJVEĆI PROBLEM U VASPITANJU SINA: evo protiv čega se TV voditeljka Nataša Pavlović dugo borila (FOTO)

Skladan odnos na koji je ponosna i koji joj daje vetar u leđa i kad u životu nije sve bajkovito, Nataša i njen suprug održavaju zahvaljući međusobnom poverenju i otvorenosti. Ne krije da se nekad i posvađaju.

- Jedno drugom govorimo sve što nam je na umu, čak i ako znamo da se to drugom neće dopasti. Poznajemo se odlično i svakako to ne radimo zato što imamo lošu nameru, nego da bismo se popravili. Znamo i da se posvađamo i naljutimo jedno na drugo. Tada okrenemo glavu i svako ode na svoju stranu, ali za sat smo opet tu i pričamo kao da svađe nije ni bilo - iskrena je Nataša, koju veliki broj gledalaca danas oslovljava praktična žena, po emisiji koju vodi na TV "Prva".

Nataša je po struci turizmolog i često je menjala zanimanja, pa se najpre bavila manekenstvom, zatim je bila modni koreograf, a onda se upustila u voditeljske vode. Ponosna je na svoje poslovno iskustvo, ali još više na životno, zbog kojeg danas zna da se ponaša na pravi način.

PROČITAJTE JOŠ: OVDE KUVA PRAKTIČNA ŽENA: zavirite u modernu kuhinju TV voditeljke Nataše Pavlović (FOTO)

- Radila sam sve na vreme, izlazila i proživljavla sve što treba. Mislim da je ključ stabilnog braka kako u razumevanju partnera, tako i u tome da partneri prožive sve u svoje vreme. Nas dvoje smo imali vremena da sve to prođemo i da znamo da bi sada, u braku, sve to bilo suvišno. Mislim na ljubomoru i prevare - kaže Nataša Pavlović.

Nataša Pavlović je majka dva sina, Olega i Jana. Stariji Oleg ide u prvi razred, a Nataša najviše voli raspuste.

- Volim kad je raspust, da imamo malo više mira i da provodimo vreme zajedno - kaže Nataša Pavlović za "Blic".

Jana je dobila pre osam meseci, nakon dugogodišnje borbe da zatrudni. O pokušajima da zatrudni jednom prilikom je rekla: "Verovatno bi mi bilo mnogo teže da nemam dete, tako da razumem žene koje tako željno očekuju prvo, pa su još očajnije kad se ništa ne dešava. Ali onda, zbog sveg tog stresa imaju još manje mogućnosti da se opuste i zatrudne. Ulete u vrzino kolo i ja ih potpuno razumem. To sve je jako teško za žene koje žele da postanu mame".

Tekst: M. S.

Izvor: Blic