Burak Ozčivit, neodoljivi Bali-beg koga sada gledamo kao Kemala u "Beskrajnoj ljubavi", i njegova verenica  Fahrije Evdžen neprekidno pobuđuju veliko interesovanjejavnosti, ako je suditi po društvenim mrežama i turskim medijima, šoše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Turski glumac Burak Ozčivit (32) na kolenima, žene i očarane i razočarane: evo na kako dirljiv način je Bali-beg zaprosio lepoticu Fahrije Evdžen (FOTO)

Naime, Burak je 6. februara na Instagramu prvi put objavio privatnu fotografiju na kojoj su njih dvoje u nežnoj pozi. Za četiri sata ta fotografija je imala oko 500.000 pregleda, a dan kasnije oko milion.

KADA ĆE SE BALI BEG OŽENITI? PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...

PageBreak

Istovremeno, ovaj zaljubljeni par je zahvalna tema tabloida koji već uveliko pišu o svadbi koja će, po njima, biti ovog leta. Navodno, firme i bogataši sa Srednjeg istoka, gde je Burak postao prava ikona, nude im basnolsovne iznose da budu sponzori venčanja.

PROČITAJTE JOŠ: Dom beskrajne ljubavi: svi žele da zavire u novi dom Bali-bega (FOTO)

Prema pisanju medija stigla im je i ponuda vredna dva i po miliona dolara, uz uslov da svadbu i medeni mesec provedu u Dubaiju.

U tom kontekstu Burakova fotografija sa koje isijava nežnosti kao da svima poručuje: ovo je ljubav, a ne biznis.

Tekst: M.R.

Izvor: Lepa & srećna