Lepa turska glumica Birdže Akalaj (32), Hava iz serija "Ljubav, vera, nada", definitivno nema sreće u ljubavi. Tačnije u braku. Naime, prvih dana janura 2017. glumica se razvela od kolege Sarpa Levendoglua (35), piše Lepa & srećna.

PROČITAJTE JOŠ: Erkan Petekaj opet u centru skandala: da li će sukob turskih zvezda promeniti scenario slavne serije

Njih dvoje su se upoznali u januaru 2014. na setu serija "Mali aga" u kojoj su igrali bračni par čija veza stoji na klimavim noama. Brzo su se zaljubili jedno u drugo i već u junu venčali. Nepune tri godine kasnije mediji su počeli da pišu kako im je brak u raspadu. 

Razlog?

Zgodni Sarp se navodno ni u braku nije odrekao momačkih navika da juri za lepim i mladim devojkama. Tako je krajem 2015, kažu, na snimanju filma "Deliorman", u kome igra i Birdže, upoznao mladu glumicu Derju Šensoj, s kojom je leto 2016. proveo u čuvenom egejskom odmaralištu Datča.

Birdže se u to vreme u Istanbulu pripremala za novu seriju "Život je ponekad sladak", trenutno jednu od najgledanijih, a novinarima je govorila da joj je muž s drugarima na dugom, dugom pecanju.

KAKO LEPA HAVA LEČI TUGU I ŠTA JE REKLA DEVOJKA SA KOJOM JE MUŽ PREVARIO? PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI...

PageBreak

Međutim, negde u jesen je shvatila situaciju i par je ubrzo počeo da živi odvojeno. Ona je sa društvenih mreža izbrisala sve zajedničke fotografije, ali on nije. Ipak, prvih dana januara i službenu su se razveli. Kažu da Birdže tugu leči pesmom. Sarp koji sada igra u seriji "Do smrti", rame uz rame sa Enginom Akjurekom i Fahrije Evdžen, o propasti braka ne želi da priča i medije moli za razumevanje i poštovanje.

Mlada Derja Šensoj, koja je u to vreme bila u vezi sa kolegom Sečkinom Ozdemirom, oglasila se tek ovih dana. Tvrdi da je o svojoj vezi sa Sarpom saznala iz medija i da ništa od toga nije istina. Ali, Sečkin više nije sa njom, čak ne želi ni da je pozdravi kad se sretnu.

PROČITAJTE JOŠ: Najčuvenije ljubavi rođene na snimanju turskih serija

Da podsetimo, Birdže  se 2011. na snimanju serije "Ljubav, vera, nada" venčala sa kolegom Muratom Unalmišem koji je igrao Jusufa, njenu veliku ljubav. Razišli su se posle nekoliko meseci, ponovo pomirili, a potom definitivno razveli 2012. godine.

Možda i za nju važi ona stara: treća sreća.

Izvor: Lepa & srećna