Sukob između turskih zvezda Nurgul Ješilčaj, Jasemin iz "Ljubavi i kazne", i Erkana Petekaje, koga znamo kao oličenje zaljubljenog muškarca – Rizu iz "Dile",  ne stišava se ni nakon njenog odlaska iz serije "Paramparča". 

PROČITAJTE JOŠ: Turska glumica Nurgul Ješilčaj i zavodnik Erkan Petekaj u velikom skandalu: zašto su zaratili Jasemin i Riza

Naprotiv, oboje su presavili papir i jedno drugo tužili za uvredu časti: on nju što je rekla da ju je seksualno uznemiravao, ona njega što je medijima izjavio da je pijana dolazila na snimanje, psovala i ponašala se nepristojno. 

Ko je u toj priči kriv a ko nevin, sud će utvrditi. A u međuvremenu za ulogu žene u koju je glavni junak serije "Paramparča" zaljubljen angažovana je mlada glumica Šukran Oval. Erkan ju je izabrao jer je sa njom već snimao film. No, nije potrajalo.

Pre izvesnog vremena u medijima je počela sa kruži vest da će i Šukran, koja igra neuropsihijatra Ajše, napustiti seriju nakon završetka sezone, u junu 2016. godine, jer je i ona došla u sukob sa Erkanom. Erkan to poriče i tvrdi da su njih dvoje prijatelji, te da Šukran nije osoba s kojom se čovek može posvađati. 

PROČITAJTE JOŠ: Erkan Petekaja privatno: Evo gde zavodnik Riza iz “Dile” najradije provodi vreme

Međutim, 3. juna 2016. godine se oglasio producent i potvrdio da Šukran odlazi iz serije "jer je tako po scenariju", ali da nema sukoba između nje i njenog partnera. A za svaki slučaj, u nastavku serije glavni junak Džihan više se neće zaljubivati, biće samo otac porodice, dok će se težište pomeriti na njegovu decu i njihove ljubavne zavrzlame.

Tekst: M.R. 

Izvor: Lisa