Zašto toliko volimo tropsko voće? Kažu da je poenta u jedinstvenoj kombinaciji slatkog i kiselog ukusa sa specifičnom, pikantnom notom, a miris im je bogat aromama koje podsećaju na odmor, letovanje i uživanje.

Upravo ove čari tropskog voća su inspirisale IQOS, s tim što je osvežavajućem ukusu tropskog voća marakuje dodata i menta. Ova zelena biljka ima rashlađujući efekat i osvežavajući ukus pa se zato dodaje brojnim proizvodima - od slatkiša, do pasti za zube i vodica za ispiranje usta. Njen miris nas asocira na čisto i higijenski.

Kombinacija marakuje i mente je bila velika inspiracija i za Anđelu Risimić, vlasnicu restorana Salon 5.a i šeficu kuhinje koja se školovala u Švajcarskoj na EHL-u, švajcarskoj skoli za turizam i ugostiteljstvo. Nakon toga, Anđela se usavršavala kod Massima Botture, kuvara koji je nekoliko godina zaredom bio broj 1 u svetu. Anđela je osmislila tri potpuno nove poslastice sa ukusom marakuje i mente, koje će IQOS punoletni korisnici imati prilike da naprave i probaju tokom kulinarskih radionica koje se organizuju kod Anđele u restoranu.

Image 3.jpg
Promo 

Pored toga, na Exit festivalu u jednom lokalu Anđela će praviti sladoled od marakuje i mente koji će upravo IQOS punoletni korisnici moći da probaju. Uz sve to, biće organizovana podela unikatnog dezerta u IQOS Buticima u Beogradu i 3 IQOS zone u Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, dakle - stiže osveženje i rashlađenje.

Image 5.jpg
Promo 

  IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

Tekst: Promo