Zaboravite na začepljenja i neprijatne mirise i u kuhinji i kupatilu! Razne materije koje se talože u unutrašnjosti mogu da preopterete slivnike i tako naprave veliki problem. Kako sve ovo da izbegnete? Potreban vam je multifunkcionalan filter za slivnike!

Filter je izrađen tako da propušta svu vodu koja prolazi kroz slivnik, ali zadržava sve ostale materije koje dopru do slivnika. Idealno je rešenje za dlake u kupatilu ili ostatke hrane i masnoće u kuhinji. Ovaj jedinstven filter će u potpunosti neutralisati neprijatne mirise u slivnicima, te će Vaše prostorije biti mirisne i prijatne.
Filter je izrađen od silikona i plastike, te je vrlo fleksibilan i veoma se lako postavlja. Uklopiće se u bilo koji slivnik bez ikakvih problema. Trebaće Vam samo nekoliko sekundi da zauvek rešite problem sa slivnicima u kući!

1. slivnik (1).jpeg
Foto: PROMO Filter

Filter nije upadljiv, maltene ga nećete ni primetiti, a spasiće Vas svih problema i muka koje se javljaju zbog taloženja raznoraznih materija koje zapuše slivnik i prouzrokuju poplave. Potrebno je samo da s vremena na vreme izbacite nataložene materije iz filtera i da ga operete običnom vodom i deterdžentom. Sve materije se lako skidaju sa silikona, te Vam neće trebati puno vremena da ga očistite. Dovoljno je jednom da kupite ovaj filter zaboravićete kako izgleda kada se slivnici zapuše i koliko to zapravo može biti naporno.

OVDE ga možete poručiti i time rešiti problem začepljenja i neprijatnih mirisa! Možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

2. filter za slivnik (1).jpeg
Foto: PROMO Filter