ŽENE POLUDELE ZA BELIM ČIZMAMA: Još niko nema model kao JOVANA JOKSIMOVIĆ!

Jovana Joksimović uvek oduševi najmodernijim čizmama sezone! Tako je i sad!

ATA / Antonio Ahel

Apsolutni modni hit za zimu 2021/2022. je bela boja i zastupljena je kako na džemperima, tako i na kaputima ali i obući! Sve žene žele bele čizme, bez obzira na to koliko smo ranije smatrali ovu boju nepraktičnom.

Da će ovo biti prava bela zima, dokazala je i Jovana Joksimović koja se sinoć pojavila na premijeri predstave "Sportsko srce" u Zvezdara teatru, u haljini cvetnog printa i bež kaputu, ali i u belim čizmama koje su privukle pažnju mnogih. Nasuprot vladajućem trendu glomazne obuće sa debelim đonovima, poznata voditeljka je odabrala vrlo ženstven model.

ATA Images/Antonio Ahel 

Njene špicaste čizmice imaju srebrni, metalni vrh, detalj koji je obično dosad bio prisutan na obući u kaubojskom stilu.

Đon je tanak, a štikla visoka, pa je ova kombinacija ipak prihvatljiva samo za suve zimske dane ili "crveni tepih" kako je to sinoć bio slučaj.

ATA / Antonio Ahel 

Ako i vi želite da isprobate trend belih čizama i trendi modnih kombinacija za ovu zimu, predlažemo da pogledate i galeriju slika - inspiracija je tu!

Profimedia, Instagram / niky_rich Moda za zimu 2021/2022.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna