Toplo vreme je konačno stiglo i otvorilo sezonu sandala i lagane obuće. Koliko god da su modeli sa štiklom ili visokom platformom privlačni, nema ničeg udobnijeg od ravnih sandala za svaki dan. Ipak, postoje modeli koji uspevaju da spoje i eleganciju i udobnost, tako da možete da ih nosite i uz komplet odelo, suknju ili večernju haljinu. Što se tiče boje, potrudite se da birate neutralne nijanse, koje su uvek u modi, ili ovogodišnje popularne poput breskve, crvene, žute i mente. Kada birate model, imajte na umu nekoliko najistaknutijih.

1. Rimljanke

Poznate rimske sandale, koje još zovu i gladijatorke, ove sezone će biti izuzetno popularne. Modeli sa tankim kaiševima koji dosežu skroz do kolena biće vodeći trend. Francuskinje ih nose uz letnje haljine i komplete od prirodnih materijala. Veoma se lako uklapaju uz bilo koju vrstu garderobe.

 2. Sandale sa konopcima

Sandale od konopca su poslednjih nekoliko godina u trendu. Svakog leta žene posežu za ovom obućom koja neodoljivo podseća na brodski konopac i mornarske čvorove. Savršene su za šetnje, jer su veoma udobne, a istovremeno možete lako da ih uklopite uz bilo koji odevni predmet.

3. Sandale sa tankim kaiševima

Ništa neće istaći vašu prefinjenost i eleganciju bolje od sandala sa tankim kaiševima koje otkrivaju zglob. Odaberite model u beloj, bež ili nekoj sličnoj, svetloj boji i sigurno nećete pogrešiti. Imaćete obuću koju ćete poneti na more i nositi tokom šetnje, ili tokom večernjeg izlaska. Leto ima posebnu draž, uživajte u njemu na jedinstven način.

Sandale sa tankim kaiševima
Foto: Shutterstock 

 Pogledajte i sandale Jelene Đoković koje koštaju 1000 dolara.

BONUS VIDEO:

Kako nositi "ružne" sandale TikTok/indiaamoon