Jedna od najpopularnijih američkih pevačica, Tejlor Svift (34), poznata je kao ljubiteljka retro stila odevanja.

U njenim odevnim kombinacijama inspiraciju prolaze mnoge žene, pre svega jer mlada pevačica preferira udobne komade koji se lako kombinuju i koji se mogu nositi u gotovo svim prilikama.

Prilikom jednog poslednjih javnih pojavljivanja, Tejlor je uslikana u jednom od komada koji će mnoge dame obožavati pre svega zbog udobnosti, a reč je o mokasinama sa štiklom.

Tejlor Svift profimedia-0831735661.jpg
Profimedia 

U pitanju je model koji nas na prvu asocira na bake, jer su takav ravan model ranije uglavnom nosile samo starije žene. Ipak, čuveni model obuće dobio je moderniju verziju - popularan kabasti izgled i stabilnu blok petu, u kojoj lako možete da izdržite i ceo dan na nogama.

Tejlor ih je ovoga puta nosila uz mini suknju i crnu jaknu sa krznom, a fantastično izgledaju i uz pantalone i haljine u najrazličitijim jesenjim i zimskim odevnim kombinacijama.

View this post on Instagram

A post shared by SARALUXE (@sara_luxe)

Sada bez brige možete svakodnevno da nosite jedan od najudobnijih modela cipela sa potpeticom, bez bojazni da ćete izgledati starije, ili još gore - staromodno. Pogledajte i najlepše košulje i bluze za Novu godinu.

BONUS VIDEO

ZABORAVITE NA BOL U STOPALIMA: Evo kako ćete na najbrži način tačno odrediti koja VISINA ŠTIKLE vam savršeno odgovara TikTok/AnaSkid

Tekst: Lepa&srećna/B.S.