Vest da je preminula glumica Jelena Čvorović Paunović, koju publika pamti po ulozi Đošine supruge Zorke iz serije Porodično blago, juče je rastužila sve.

Jelena je prvenstveno bila pozorišna glumica, bila je stalni član Beogradskog dramskog pozorišta, a prepoznatljivi hrapavi glas i dve uloge u domaćim serijama, "Porodičnom blagu" i "Srećnim ljudima", učinile su da je zauvek pamtimo. Iza sebe je ostavila ćerku Minu, sa kojom je bila veoma bliska.

Njih dve su zajedno prošle kroz najteži period - smrt Jeleninog supruga Milana, Mininog oca.

Mina je veoma aktivna na društvenim mrežama, a jedno svi primete kada vide njene fotografije - Mina veoma liči na majku!

I sama Jelena bila je ljubitelj društvenih mreža i ponekad je objavljivala ćerkine fotografije.

a svaka objava s njenom fotografijom bila je praćena ponosnom izjavom: "Rodio lično ja".

Na prvi pogled vidi se i da je Mina veoma atraktivna i moderna devojka.

Lepa Mina se od svoje majke se oprostila potresnim rečima.

"Draga mama, jedini strah u životu mi je bio da ikada primim vest da si otišla. Od sinoć me je strah koju sliku da okačim, pošto ti je to oduvek bitno - kako si ispala na Fejsbuku i da se slikaš i da budeš lepa. A najlepša si. Privilegija je što sam tvoja, a ti moja. Sada i zauvek. Najlepši deo sebe si podarila meni i ako je nešto dobro kod mene danas to je zbog tebe, mama. Ti si moje sunce. Ti si moja snaga. Sve si na svetu. Mama, volim te", napisala je Mina i sve dirnula pravo u srce.

Pročitajte i Ovo niko nije znao o Jeleni Rozgi i Aleksandri Prijović.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&srećna/B.S.

BONUS VIDEO

"SA 15 DANA SAM OSTAO BEZ OCA, MAJKA SAMA SA ŠESTORO DECE" Ispovest Nedeljka Bilkića: Od prvog honorara prejeo sam se sa drugarima Kurir televizija