Princeza   Šarlin je opet oduševila čitav modni svet svojim izborom odeće. Samo nekoliko dana pošto je zablistala u crvenoj kombinaciji od glave do pete, sada se odlučila za čuveni "tihi luksuz" koji joj zaista stoji odlično.

Ona je pozvana da inauguriše novi Kafe Pariz na čuvenom trgu Kazino Monte Karlo, a uz nju je bio i suprug Albert. Princ i ona se trude da pred svetom ostave utisak bračnog para koji uspeva da se dogovori o svemu, ali priča se da je za sve zaslužan finansijski dogovor.

Navodno je princeza Šarlin htela da ga napusti, ali je odustala zbog 12 miliona dolara koje će dobijati za svaku goidnu provedenih u palati. Albertova supruga, po tom sporazumu, treba i da se pojavljuje u javnosti s njim pa je za svaku priliku super doterana.

princeza sarlin 0823069721-min.jpg
Profimedia 

Ovoga puta je odabrala jednostavnu kombinaciju u skladu sa trendom "tihog luksuza".Crni sako od punijeg štofa je odličan izbor za hladnije dane, a zahvaljujući vitkoj figuri, Šarlin je mogla i da stavi kaiš preko njega.

princeza sarlin 0823745906-min.jpg
Profimedia 

Uz njega je princeza iskombinovala sive ravne pantalone i crnu bluzu, a dodaci su crna i tašnica i cipele. Pogledajte u galeriji i druge modne kombinacije lepe Šarlin, a pročitajte i kako je prevazišla  s kojima se suočila.

Profimedia Modna izdanja i frizure najtužnije princeze na svetu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

SECOND HAND HALJINA KAO ZA HOLIVUD KOŠTA 10 DOLARA Instagram/katavux