Moda za jesen dolazi do punog izražaja u divnim, sunčanim danima i najzad možemo da pokažemo svoje prelepe, lepršave haljine koje ističu ženstvenost.

To dobro zna i popularna influenserka Pilar De Arće (55), španska blogerka koja bira izuzetno atraktivne modne kombinacije. Tako je oduševila sve u novom modelu haljine sa "V" izrezom, dugim rukavima i lepršavom suknjom do ispod kolena. 

Za prohladna jutra, dobro će doći i čizme sa visokom sarom, a Pilar nosi i efektnu torbu od prevrnute kože.

Ovo je kroj koji će pristajati mnogim ženama, samo budite pažljivi pri izboru desena.Punije dame treba da izbegavaju krupan print. 

haljina i visoke cizme.jpg
Instagram / pilardearce 

"Odlučila sam se da počnem da objavljujem svoje modne kombinacije na društvenim mrežama zato što su žene starije od 50 godina mnogo manje zastupljene na Instagramu", kaže Pilar. 

Njeno pravilo je da bira ne samo neutralne tonove, koje veoma voli, već i intenzivnije boje - "ciklama" roze, jarku crvenu. "One vam daju posebnu energiju", objašnjava influenserka koja je napustila stalni posao u jednoj arhitektonskoj firmi posle 28 godina rada.

pilar de arce 3.jpg
Instagram / pilardearce 

Njen zaštitni znak su suknje i haljine dužine do pola listova. "To su modeli koje možete da nosite u svako doba dana i večeri", savetuje lepa Španjolka. Uz laganu obuću, ovakva haljina je nosiva i u letnjim večerima.

Za još hladnije dane, dodajte samo kaput preko haljine i opet ćete biti perfektno obučeni.

Pročitajte i koji su najmoderniji džemperi za ovu jesen i predstojeću zimu.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Moda za jesen 2023. Instagram/pilardearce