Kako su papuče postavljene krznom postale hit mode mogu da vam odgovore samo instagramerke koje se trude da na sve načine namaknu što više klikova, pregleda i lajkova.

Dok njima raste popularnost, brendovi zarađuju ako i vi podlegnete preporukama za nove kupovine. Međutim, Keris Viteker se trudi da bude što iskrenija prema svojim pratiocima.

Nekadašnja moderna mršavica sad jedva ulazi u veličine kao što su 46 i 48, pošto joj se telo znatno promenilo posle dva porođaja. Ipak, i dalje je prati skoro 700 hiljada ljudi na Jutjubu i bezmalo milion obožavalaca na Instagramu. Ona im uzvraća realnim video klipovima i slikama.

Tako je nedavno razbila i mit o krznenim papučama za kojima su devojke poludele. Mnogi ih nazivaju "mini čizmama", ali im je peta potpuno otvorena pa će vam i kiša i sneg kvasiti čarape gdegod da mrdnete.

Bila je srećna kad joj je narudžbina stigla, ali je posle par meseci na Jutjubu kazala da je vrlo nezadovoljna.

"Ne mogu da hodam u njima više od dva-tri koraka, dobre su mi samo za slikanje", priznala je blogerka.

uggs cizme papuce-min.jpg
Youtube / Carys Whittaker 

"Uopšte ne mogu da nosim ove ugsice, klapću za mnom i stalno mi se izuvaju", kaže Keris dok pred kamerom isprobava svoje nove modne kombinacije.

Ako i vi razmatrate kupovinu ove nimalo jeftine obuše, možda će vam dobro doći još jedna napomena - u papučama ne samo da se teško hoda, već u njima nije dozvoljena ni vožnja.

Ako ste vozač, planirajte da menjate svoje skupe "mini čizmice" kadgod sednete za volan. Modele drugih, modernih čizama pogledajte u galeriji slika.

Instagram / e1isabethng Dočekajte prve hladne dane u njima.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

CRVENE ČIZME DO BUTINA I DEKOLTE! DRAGANA MITAR DOMINIRA: Evo šta SLAVI bivša modelsica i ko joj pravi društvo! I on se SKOCKAO! Instagram