Istovremeno klasičan i moderan, karirani sako jedan je hit komad za jesen koji će kežual i poslovnu kombinaciju podjednako osvežiti i učiniti šik i trendi.

Jesenja sezona donela je brojne uzbudljive modne trendove, ali nas i vratila i nekim klasicima koje svi vole. Karirani print se savršeno slaže s jesenjom i zimskom odećom, a koliko je popularan, svedoči i to što se našao u kolekcijama najpoznatijih modnih brendova. 

Karirani sako može da se nosi gotovo uz sve. Odlično će se uklopiti u poslovne kombinacije, kao i uz one ležerne, a budući da je godinama u trendu, za njega se svakako isplati izdvojiti novac.

Istovremeno klasičan i moderan, karirani sako može da se nosi i uz svilene košulje, najobičnije pamuče majice, pa i krop top, koji je omiljeni komad modnih ifluenserki.

U onim toplijim danima jeseni ovaj svestrani klasik je savršena alternativa jakni, dok zimi možete da ga nosite ispod kaputa.

karirani sako moda.jpg
Shutterstock/Victoria Chudinova Karirani sako

U kolekcijama popularnih "high street" brendova i ove se jeseni možete da nađete pregršt prelepih modela, pa vam neće biti tepško da izaberete svoje favorite.

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Teddy jakna za jesen 2023 Instagram/ariyalondon