Ako ste i vi dobili kilogram ili dva i više ne možete da s lakoćom zakopčate omiljene farmerke, TikTok vam stiže u pomoć.

Mlada tiktokerka Lili Šonet se mnogo razočarala kad je shvatila da su joj tek kupljene teksas pantalone ipak male. "Znam da inače nosim broj 12, ali su ove delovale da će biti OK", priča Lili.

"Nisam mogla da biram, ove sam našla u sekond hendu i kupila ih iako su broj 10. Mnogo su mi se svidele", objašnjava tiktokerka. Kad je izgledalo kao da je sve već "propalo", pozvala je telefonom baku i požalila joj se.

lili sonet-min.jpg
Instagram / bug318 

"Pričam joj šta se desilo, a ona me pita: `Jesi li probala da se istuširaš u njima?` Kažem joj: `Šta?! Ne, nisam se tuširala u farmerkama. Šta pričaš?` Samo je rekla: `Veruj mi, istuširaj se u njima, nosi ih po kući, malo ih rastegni, a onda ih pusti da se osuše prirodno i nemoj ih stavljati u mašinu za sušenje`.

I probam ja! Obučem farmerke, odem pod tuš i onda ih skinem i ostavim da se osuše. I pogledajte - super mi stoje. Nisu mi tesne i mogu lako da ih zakopčam."

Šta vi kažete? Da li ste nekad probali ovaj trik? Više modela modernih farmerki pogledajte u galeriji!

Instagram / klaudia.paris, Promo / MyTheresa Top modeli za jesen i zimu 2023. i 2024.

Tekst: Lepa&Srećna