Suzana Mančić s ponosom nosi svoje godine i jedna je od najlepše doteranih žena na javnoj sceni. Brižljivo se neguje, trenira i uživa u modnim kombinacijama na kojima joj zavide i mlađe dame.

Posle letnjeg odmora na grčkim ostrvima, put je doveo u Salcburg, gde uživa u šetnjama po baroknom starom gradu. Suzi još blista u belom, mada su temperature tamo jesenje.

Bele patike i mini krosbodi tašna su idealne za duži "štrapac", pa ih svakako treba imati u svom modnom arsenalu. Tanka bela tunika diskretno prekriva najkritičniji deo belih pantalona, baš onaj koji se često nezgodno providi.

suzana mancic modna kombinacija-min.jpg
Instagram / suzanamancicofficial 

A detalj na koji je Suzana najponosnija je divna marama, dovoljno velika da može da se ogrne kad nije baš suncu.

"U celom Salzburgu niko nije imao ovakvu maramu, a kupila mi deca za neki rodjendan", piše nasmejana voditeljka na svom Instagram profilu.

Osnova u boji slonove kosti i braon i crni detalji u printu učinili su maramu centralnom tačkom čitavog autfita. Ako želite da unesete malu promenu uz svoje bazične komade, naročito ako želite da isprobate nove boje u trendu ili print koji dosad niste nosili - marama je pravi izbor za to! Pogledajte i druge Suzanine modne kombinacije.

Instagram / suzanamancicofficial Modne kombinacije

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO: 

"OTKRILA SAM APARAT KOJI MI JE MNOGO POMOGAO ZA OBIM I ZATEZANJE JER NISAM OSOBA KOJA VOLI DA VEŽBA!" Suzana Mančić o tajni izgleda Kurir televizija