Više ne možete da uletite u proverene letnje haljinice, niti možete da navučete omiljene jesenje džempere, jer ovaj period zahteva specifičnu kombinaciju i sintezu dve vremenski i modno različite sezone.

Međutim, poznati influenseri i zaljubljenici u modu ovu tranziciju shvataju vrlo ozbiljno, eksperimentišući sa svim vrstama komada kako bi pronašli one koji odgovaraju posebnim vremenskim zahtevima.

Naravno, videćete ih i u farmerkama, ali većina poseže za oversized majicama, laganim jaknama, ali najčešće čarapama i mokasinama.

Poznate ličnosti već celo leto nose ovu kombinaciju kako bi napravile balans između kratkih haljina i dodale dozu prefinjenosti, ali i kako bi ležernim autfitima dodale malo elegancije.

Kombinacijom mini uz maksi, Hejli Biber je održala pravu modnu lekciju za ovaj period. Ona je odabrala izuzetno kratku suknju, preko koje je prebacila dugački kaput. A njeni aksesoari su prava trešnjica na vrhu torte, naočare i crne mokasine iz kojih vire bele čarape.

Bele čarape čine da svaka kombinacija izgleda skupo
Profimedia 

Ovaj trik vadi iz rukava i jedna od najlepših žena sveta, Irina Šajk, koja praktikuje kratke haljinice i oversized kapute, kada njena lepota pada u drugi plan i sav akcenat stavlja na moćnu igru kratkih i dugačkih komada, piše zadovoljna.rs

Bele čarape čine da svaka kombinacija izgleda skupo
Profimedia 


Mnogi žele da leto traje bar još koju nedelju duže, ali sve kombinacije koje donose bele čarape i mokasine olakšavaju promenu godišnjih doba. Za svega 300 do 500 dinara, izvešćete tajni trik koji čini svaku odeću malo više šik i efektnijom.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Kaubojske čizme Instagram/_agaa.g