Ako i vi volite francuski šik, ali želite i da vaše modne kombinacije budu nosive za svaki dan, oduševiće vas ideje popularne Melise A.R.

Njen orman je pun neutralnih boja koje se lako uklapaju. Zgodna Francuskinja ume da ponese i komotne modele, ali i one koje naglašavaju njenu atraktivnu figuru, pa nije ni čudo što je žene obasipaju komplimentima. Ni muškarci nisu ravnodušni, naprotiv.

Za kraj leta, idealne su varijante koje možete lako da prilagodite prilici, poput crnog ili belog topa uz beli ili plavi šorts, bele pantalone ili suknju od svetlog teksasa. Mimi, kako joj je nadimak na Jutjubu, pažljivo bira različite kaiševe, sandale i tašne kako bi proporcije i detalji dale ukupan "instagramski" efekat.

modne kombinacije za kraj leta 8-min.jpg
Instagram / mimiarr 

Što se tiče ključnih komada, ako ga već niste nabavili, za kraj leta morate imati prsluk koji se nosi na golo telo. Melisa naročito voli laneni prsluk u "off white" boji, uz pantalone od istog materijala. Lako ćete dodati i sako u bež boji za kombinaciju broj 1 ove sezone.

Oversajz košulja je još jedan obavezni komad u vašem ormanu. Ako slušate trendseterke, jedna će biti bela, a druga plava ili prugasta, a nosite je uz pantalone ili suknju "pun krug" - još jedan hit s kojim ćemo ući u jesenju sezonu. Pogledajte u galeriji, kako to kombinuje Melisa A. R. 

Instagram / mimiarr Modne kombinacije u neutralnim tonovima - prsluk, oversajz košulja, suknja od svetlog teksasa.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

crni outfit Instagram/rosiehw