Kako odmiče leto, tako se i broj ideja za modne kombinacije polako smanjuje. Mnoge dame su već izgustirale svoje omiljene haljine, a s dolaskom hladnijih jutara sve su zgodnije varijante sa sakoom.

Trend nalaže da se ispod sakoa nosi majica, što daje daleko mladalačkiji izgled nego ako obučete košulju. Međutim, dame starije od 50 godina obično ne vole da im majice proviruju ispod sakoa, a skraćivanje nije baš uvek pametna opcija.

Odličnu ideju isprobala je simpatična Valeri koja za svoju omiljenu crnu majicu ima dobro rešenje. Kad nosi tanke pantalone ili suknje, uvlačenje majice ne dolazi u obzir, pa ona skupi donji porub na leđima, veže gumicom na sredini i sakrije s unutrašnje strane.

Tako majica izgleda dovoljno kratko, ali ne i utegnuto, ne providi se i ne nabira ispod suknje, a odlično se uklapa s crnim ili belim sakoom.

Pogledajte kako to izgleda u video klipu, a u galeriji slika vas čeka još fantastičnih modnih kombinacija koje Valeri osmišljava s puno ukusa. Nosive su za sve generacije, a dame 50+ mogu biti sigurne da će biti super trendi!

Instagram / embracingfifty Trendi majice, sakoi i jakne.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Kako nositi "ružne" sandale TikTok/indiaamoon