Ni najava kiše na Vimbldonu nije sprečila Kejt Midlton da se danas pojavi u pravim "teniskim" bojama na čuvenom stadionu.

Britanska princeza je došla da oda počast Rodžeru Federeru kojem će biti priređena naročita ceremonija, a prethodno nije odolela da ne pogleda bar deo ženskog meča na jednom od terena. Svi se slažu da je bila naročito elegantna.

Kejt je obukla jednostavnu belu plisiranu suknju kojom je, takođe, pokazala pažnju prema vimbldonskom dres kodu. Uz nju je nosila elegantan "mint" sako sa belim detaljima - reverima i presvučenim dugmićima.

kejt midlton 0787082471-min.jpg
Profimedia 

Kreacija stiže iz modne kuće "Balmen" koju obožavaju brojne slavne ličnosti - među njima su Kara Delevinj i Kim Kardašijan. Međutim, mnogi su se prisetili da je upravo kreativni direktor "Balmena" najviše hvalio Megan Markl i njen stil.

"Priželjkujem da oblačim Megan, ona je tako samouverena, u isto vreme i seksipilna i žena za poštovanje", kazao je svojevremeno Olivije Rustejn.

megan markl 0365861574-min.jpg
Profimedia 

Kejt je sad našla način da pokaže koliko je iznad priča o jetrvi. Dok Megan teško uspeva da se probije u prvi plan, žena princa Vilijama ne silazi sa naslovnih strana. Kreativni direktor "Balmena" će to sigurno primetiti. Više Kejtinih slika pogledajte u galeriji.

Profimedia Modne kombinacije u 2023. godini.

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luisa na krunisanju Tik Tok/krystinkalvoy