Tekst: Promo

Događaju su prisustvovali farmaceuti apoteke Benu koji su imali priliku da se upoznaju sa proizvodima i steknu dodatno znanje o prednostima koje pružaju proizvodi iz ove linije za negu kože. Ovaj događaj je takođe bio savršena prilika za influensere da se upoznaju sa ovom revolucionarnom inovacijom i da podele svoja iskustva sa brojnim pratiocima. Pored toga, ambijent ADORE Chocolat pružio je gostima jedinstveno iskustvo koje je obogatilo njihovo prisustvu na događaju.
S godinama ćelije u našoj koži gube sposobnost da se obnavljaju te proizvode manje ključnih faktora mladosti kao što su hijaluronska kiselina i kolagen. One stare ali i prenose ovu pojavu čime se dodatno ubrzava proces starenja.

Zato je tim stručnjaka laboratorije Pierre Fabre u saradnji sa profesorom Jean Marcom Lemaitreom, svetski priznatim stručnjakom iz oblasti anti aginga, nakon dugogodišnjeg istraživanja lansirao ekskluzivnu moćnu kombinaciju aktivnih sastojaka,zahvaljujući kojoj Hyaluron ACTIV B3 linija produžava životni vek ćelija i usporava proces starenja. Ova izvanredna linija kombinuje moć čiste hijaluronske kiseline i 6% niacinamida kako bi vam pružila snažnu i efikasnu negu kože, čime se produžava mladolikost vašeg izgleda.

HAB3 1.jpg
Promo 

Proizvodi u liniji Hyaluron ACTIV B3 formulisani su bez kontraverznih sastojaka i sadrže više od 90% sastojaka prirodnog porekla a kao i svi proizvodi brenda Eau Thermale Avène i nova anti age linija sadrži visok procenat Avène termalne izvorske vode koja pruža umirujuća i obnavljajuća svojstva toliko potrebna osetljivijoj koži.

Hyaluron ACTIV B3 linija proizvoda nudi vam sve što vam je potrebno za kompletnu rutinu anti aging nege kože.
Hyaluron ACTIV B3 krema za obnovu ćelija, baršunaste teksture nežnog mirisa zahvaljujući kojoj je koža već nakon prvog nanošenja zategnuta, zaglađena i blistava a nakon 15 dana regenerisana i čvršća a bore smanjene. Odlična je podloga za šminku. Sadrži 6% niacinamida koji stimuliše ćelije i produžava njihov životni vek i čistu hijaluronsku kiselinu koja hidrira, zaglađuje i popunjava kožu.

Hyaluron ACTIV B3 serum zahvaljujući svojoj minimalističkoj formuli koja sadrži svega 8 sastojaka pogodan je i za područje oko očiju.

HAB3 3.jpg
Promo 

Hyaluron ACTIV B3 multi intenzivna noćna krema, noćna krema, formula sa hijaluronskom kiselinom, niacinamidom i retinalom, nežne mirisne teksture koja pruža prijatan osećaj na koži bez masnog traga.

Hyaluron ACTIV B3 Trostruko korektivna krema za područje oko očiju- gel kremaste teksture ispunjava bore i zaglađuje kožu oko očiju, smanjuje otečenost i tamne krugove (podočnjake). Ovaj proizvod je pogodan i za područje oko usana i dobra je podloga za šminku.

Neka vaša koža iskoristi sve blagodeti koje nudi Hyaluron ACTIV B3 linija proizvoda. Sa ovim inovativnim formulama koje kombinuju čistu hijaluronsku kiselinu i niacinamid, možete se osećati sigurni da vaša koža dobija najbolju moguću negu u borbi protiv starenja.

HAB3.jpg
Promo 

Hyaluron ACTIV B3 linija je dostupna u svim BENU apotekama, donoseći vidljive rezultate podmlađivanja kože i pružajući svima priliku da se osećaju lepo i samouvereno. Ne propustite priliku da iskusite moć ove inovativne formule i zaronite u svet mladolikosti i lepote.