Irina Šajk ne prestaje da privlači pažnju svojim novim modnim kombinacijama, naročito otkako je uzburkala modnu javnost pojavama na Kanskom festivalu. Tamo smo je videli u neobičnim provokativnim izdanjima, providnim haljinama i suknji sa strukom spuštenim ispod "bezobrazne" granice.

Sada je oduševila žene novom haljinom, na kojoj se samo neki delovi provide, a kroj može svako da prilagodi svom ukusu.

Reč je, zapravo, o "staroj" haljini koju je dobila od brenda "Versaće" i to iz arhiva ove modne kuće. Kreirao ju je, ni manje ni više, nego legendarni Đani Versaće, 1995. godine. Kako Irina kaže, samim tim što je obukla ovu haljinu, ostvario se njen veliki san.

irina sajk haljina 2-min.jpg
Instagram / irinashayk 

Sašivena je od svile boje zelene morske pene, a gornji deo je u formi danas toliko modernog "kombinezon" kroja. Bretele su ukrašene metalnim medaljonima, a na leđima se ukrštaju.

Za razliku od danas modernih satenskih "slip" haljina koje obično imaju šlic radi lakšeg kretanja, Đani je ovde ubacio asimetrični deo od providne tkanine. Irina naglašava pozama kako on ide sve do kuka, pa se čak na momente nazire i njen donji veš u boji kože.

Međutim, ovaj deo se može lako prilagoditi figuri i prilici za koju se dama priprema, pa nam ne bi čudilo da mnoge odluče da naprave nešto slično. Ako nađete "slip" haljinu koja vam se dopada, svaka krojačica će moći da ubaci ovakav element.

Materijal je krojen "iz kosine" tako da divno pada, a ivica obrađena dekorativnim "overlok" štepom. Zavirite i u galeriju slika da pogledate još Irininih modnih kombinacija.

Profimedia Modne kombinacije koje intrigiraju svet.

Tekst: Lepa&Srećna